Vi har fælles ledelse med​

Pædagogik hos Svendborg Heldagsskole​

​Den opgave vi skal løse i samarbejde med elever og forældre, er kendetegnet af tre kernebegreber: undervisning, læring, udvikling.

Læringsbegreberne er således brede og rammesættes af en skolestruktur.

Pædagogikken der rammer arbejdet på skolen ind, tager udgangspunkt i ”hvert barn sin skole” i forståelsen af elevernes meget forskellige udgangspunkter, såvel på et skolefagligt plan som socialt og personligt.

Der samarbejdes således, med den enkelte elev i det nødvendige fællesskab.

I forlængelse af vores mission og vision må enhver pædagogik tage sit udgangspunkt i de mennesker den vedrører og vi arbejder derfor med udgangspunkt i: dem vi var, dem vi er og dem vi gerne vil være.

Mere konkret:

• Vi anerkender det enkelte menneskes udgangspunkt, og insisterer på faglig, social og personlig udvikling.
  • Vi gør os umage med at se, høre, forstå eleverne – det er udgangspunktet for vores arbejde.
  • Vi bygger på den enkeltes ressourcer og potentialer.
  • Vi arbejder systematisk med udvikling.

Gl. Nybyvej 44